Sunday, October 20, 2013

Throwback 29062013

Hello! Rasanya dah terlalu lama sangat tak meng"update" blog ni. Rasa macam tak cukup masa plus dah berkurun tak on laptop. Hihi. Selalu guna phone so nak ber"blog" pon malas sebab skrin tak sebesar laptop and tak rasa puas bila ber"blog" guna phone. Haaa so bila berkesempatan dan ada kerajinan baru la dapat update macam hari ni =)
Ok so entry ni throwback to 29062013. Kenangan buat aku & dia. Even dah berkurun bulan pun moment tu still segar dalam ingatan. Orang kata macam semalam la. Haha. Have a few pictures to share here!


Ni cincin waktu merisik 08062013. During the risik merisik day ni, bincang la segalanya. So bila bertunang tu tak banyak soal jawab sangat sebab semuanya dah terjawab during risik day. Dalam masa 3 minggu lepas merisik ni kena buat preparation untuk bertunang. Tak ke pecah kepala nak fikir semua benda. Ni baru bertunang. Belum majlis lagi. But alhamdulillah semua berjalan smoothly. Thanks sangat pada semua yang bertungkus lumus dalam majlis pertunangan ni.


Ni la dia cincin pertunangan. Cantik sangat. Nak dijadikan cerita, cincin merisik + bertunang ni kami tak cari sama-sama pun. Tak tau pun rupa bentuk cincin-cincin ni. Tapi nasib baik aku ni jenis tak kisah. Asalkan dia ikhlas ye tak? Pada hari merisik dan hari bertunang la baru aku tengok rupa cincin tu. Haha. Pandai jugak cik abang ni pilih. 


Alhamdulillah..... Officially I'm engaged! Ketaq bak hang time ni. Tuhan je yang tau perasaan gelabah aku time ni. Kena la control ayu sebab depan orang ramai kan. Haha! Dah la tak selalu duduk bersimpul. Nampak sangat pelik cara duduk aku ni. Hihi. Maluu. 


Tadaaaaaaa! He is my fiance! After 3 years 1 month 24 days, we decide to engage and 29062013 is the date!


Hehe. Nak jugak picture sendiri. Thanks to my photographer + my cousin. Really appreciate!


With his family. Masa ni rombongannya semua tengah menjamu selera. So adik beradik jela. Thanks for coming! =) My family, biasa la busy layan tetamu. Jadinya, picture with them tak sempattt. =(

***Pelamin and hantaran by my sister
***Photographer by my cousin
***Catering by my mom's friends tak ingat apa nama =)
***Kemas mengemas by my family
***Thanks a lot to all of them!
^_^





Monday, April 15, 2013

;)


Distance makes my love stronger each day. There are a million miles between us but I feel your presence around me all the time. You are so far away from me but yet so close to my heart. It’s amazing that everyday and night I can spend blissful moments wrapped around your soul by just closing my eyes. It’s the beauty of our soulful love that even though we have miles between us and we cannot spend time together we are one in our heart and soul. Even from a distance I cherish the divinity of our togetherness as if we were never apart. I think it’s because we are spiritually, mentally and telepathically connected and we are able to love one another completely. I love you for being the wonderful person that you are and for the beauty you bring into my life just by being connected to me 24/7. I am blessed to have you in my life. I couldn't have asked for more.. -Aarti Khurana-


-xoxo-

Friday, April 5, 2013

2 Years 11 Months

Happy Anniversary love! Dah lama tak update our anniversary. Busy + Mls. :) alhamdulillah kita dah hampir cecah tahun ke 3. So far I'm happy with you. Happy sangat. You can be my friends, my love and you're very supportive + understanding. Really appreciate that. Thanks a lot dear. InsyaAllah kalau diizinkan-Nya kita akan melangkah to the next stage. Amin. Semoga Allah permudahkan setiap urusan kita dan semoga Dia memberkati setiap perbuatan kita. InsyaAllah. Really miss you..! Every year our anniversary you're not here. Not in Malaysia. Sedih. Tapi you tak pernah lupa our date and akan sentiasa wish dalam email kita. Thanks dear..!


-5510-

-XOXO-


Wednesday, March 13, 2013

Next Level?

Hello! Lama sangat dah rasanya jari jemari tak berjalan-jalan kat blog ni. Lama sangat la. Busy kerja. Maklum la dah jadi wanita berkerjaya. Hehe. Entry ni Next Level?? :) Insyaallah very soon.. Mudah-mudahan dipermudahkan oleh-Nya. Amin. Still dalam perancangan. Semoga apa yang dirancang akan menemui destinasi. Insyaallah. 

Dadaaaa!! xoxo!