Wednesday, December 19, 2012

Wednesday Yang..... Psssssssffftttttt!!

Wednesday.. Middle of the weekend. Aku tak tahu la macam mana nak describe what happened to me today! Wednesday! Haha! Memalukan diri sendiri la. Adoi malu sangat okey! Relax. Take a breath.. Fuhhhhhhh! Morning. As usual naik train nak pergi kerja. Sampai destination, aku just berpaut pada tali yang tergantung-gantung @ KTM depan pintu nak keluar tu. Dengan confident ni. Suddenly! Train tu emergency break! OMG! Aku tak terfikit la pulak yang train tu akan emergency break. Biasa tak de la over sangat emergency break dia. Pagi tadi over pulak. Sampai aku nak terjatuh! Serious aku tak tahu la macam mana reaction muka aku time nak terjatuh tu. Maluuuuu sangattttttt! Memang teruk la. Haha! Pagi-pagi dah spoil mood. Huhu. Lagi 1 hal yang memalukan. Time nak balik pulak. Tapi ni terjadinya kat tangga Midvalley. Area luar la. Aku turun tangga dengan confident nyeee. Tinggal lagi 3,4 tangga aku rasa macam nak terjatuh! Nasib baik la aku dapat control lagi. Tapi nampak jugak la macam nak terjatuh. Hopefully tak de sapa perasan. Tapi ramai orang kat situ tadi. Maluuu nyee.. Apa dah jadi pada aku hari ni. Adoi.. Memalukan la. Haha! Bila teringat balik nak tergelak pun ada. Tapi buat tak tahu je lah kan. Macam la korang semua tak pernah nak terjatuh depan public. Memory tu! Haha! Ok thats all yang nak dicoretkan. Miss him!

Monday, December 17, 2012

I'm Back!

OMG OMG OMG!!! berhabuk sungguh la blog me ni. Almaklum la me busy lately ni. Sejak-sejak dah bekerja ni sampai tak ada masa nak mengadap blog lama-lama. Nak menyinggah pun tak sempat. Busy sangat tu.. Ni seminggu pun tak cukup nak bersihkan habuk-habuk yang menyerang. Hihi! BTW I'm back!So after this me will update my blog everyday (hopefully) and will share everything about my life and everything here! Okey! Chauu! Haaaaaccccccuuuuuummmmmm!!