Thursday, August 16, 2012

Happy Birthday Darling


15 August 2012 genap my love 24th years old.. Dah tua la. Hehe. Happy birthday love! Cake kat atas ni pemberian from me la =) Sorry dear sebab I just giving u a simple and small cake. U kena faham because I penganggur buat masa ni.. So income tak berapa nak banyak.. Haha! Insyaallah tahun depan I can give u more than this.. Yang penting u appreciate it =) hehe. Kalau beli yang besar pun larat ke u nk habiskan?? mst x kan.. hehe
So in ur birthday, I doakan semoga u dipanjangkan umur, dipermurahkan rezeki, happy selalu and yang paling penting sentiasa diberkati-Nya dan dilindungi-Nya... Amin... Luv u!

No comments:

Post a Comment

L.O.V.E