Thursday, June 28, 2012

I LOVE U


Tadaaaaaaaa! Ni picture after 7 months kami tak jumpa =)
Ok me wearing baju kurung b'coz pegi kenduri kawin fiza (aroo's fren) tu yg sopan tu. hehe.
Dia buat muka "blur" pulak time ni. 


Ok I have to admit that he makinn kurus! Sangat! Compared to before dia join ship. huhu. Me?? Bila lagi nak kurus. =D


Sunday, June 10, 2012

Just For Fun =)

Heyy girls! Pity on u. Kalau dah suka tu mengaku je suka. kalau dah berminat tu mengaku je dah berminat. Ni nak hide pulak. Nak main tarik tali pulak. Desperate ke? adoii. Please la. Jangan memalukan diri sendiri. Kalau berminat, mengaku, tunggu respon. Kan senang. Sekarang ni bukan zaman kuno. Masa nak kejar kau. Sekarang ni kau yang kene kejar masa. come on la. Umur kau dah berapa. Tapi act macam budak sekolah! Kesian betul la. Nak bagi tips pun tak leh sebab aku tak kenal kau! Haha! Just bagi nasihat, kalau kau suka someone tu grab it! Even dia de girlfriend pun kau tak kisah kan? Baru girlfriend kan? Kau ape de hal semua tu kan? Haha. =)

p/s: errrr. KAU bukannya baca pun. huhu. ade ku kisah. Just for fun ;-)