Thursday, April 5, 2012

1 Year & 11 Months!

Happy monthlyversarry me & aroo =) one month more to goooooooooooooooOOO!! 
excited pulak! hehe. ok rindu sangat kat dear. sekarang bulan 4. may be hujung bulan 6 baru la dear balik bercuti until after raya bulan 8 nanti. Tak saba nak jumpa dear. Dah rindu sangat-sangat dah ni. Alhamdulillah sekarang da 1 tahun 11 bulan. Semua smooth je. May be sebab kami jauh. So bila jauh ni, nak bergaduh pun tak de point. Hihi. That's why la susah nak bergaduh. And then aku faham dia, dia faham aku, aku pecaya dia, dia pecaya aku. Tu semua dah cukup. Kalau dah tertulis dia untuk aku dan aku untuk dia, Insyaallah bertemu jodoh gak 1 hari nanti. Aminnn.


No comments:

Post a Comment

L.O.V.E