Sunday, April 29, 2012

Final Exam + Final Sem :)

Ok tak lama lagi dah nak tinggalkan Muadzam Shah. Rindu ke? Hmmm may be. But tak nak rindu bandarnya. But nak rindu all the moments starting from 1st day @ UNITEN until the last day @ UNITEN. Miss all my friends. Even though ramai yang kat KL so senang nak jumpa but yang balik kampung masing2 kat Kedah, Penang, Kelantan and so on tu. Susah nk jumpa diorang. Nak jumpa pun tunggu submit report intern. huhu. Ok this is my last exam time table. hewhewhew. Tak sangka dah nak habis study dah. Excited tap sedih. :'(


Thursday, April 5, 2012

1 Year & 11 Months!

Happy monthlyversarry me & aroo =) one month more to goooooooooooooooOOO!! 
excited pulak! hehe. ok rindu sangat kat dear. sekarang bulan 4. may be hujung bulan 6 baru la dear balik bercuti until after raya bulan 8 nanti. Tak saba nak jumpa dear. Dah rindu sangat-sangat dah ni. Alhamdulillah sekarang da 1 tahun 11 bulan. Semua smooth je. May be sebab kami jauh. So bila jauh ni, nak bergaduh pun tak de point. Hihi. That's why la susah nak bergaduh. And then aku faham dia, dia faham aku, aku pecaya dia, dia pecaya aku. Tu semua dah cukup. Kalau dah tertulis dia untuk aku dan aku untuk dia, Insyaallah bertemu jodoh gak 1 hari nanti. Aminnn.