Sunday, March 4, 2012

Rindu Merindu

Awak rindu saya, saya rindu awak.. hihi. Ni la lumrah cinta jarak jauh. Asik rindu merindu. E-mail je penghubung kami. Alhamdulillah dia sihat kat sana and aku makin sihat juga kat M'sia ni :) Hari-hari kami berE-mail je. Tengah bosan-bosan, me mengEdit picture kitorang. Tak de kerja la katakan. Padahal tak sedar thesis tak settle and tempat untuk intern pn x decide lagi. :)


Ehemm. Cinta hati saya. Kami sentiasa berdoa jodoh kami berpanjangan. Insyaallah kalau diizinkan-Nya 




p/s: from ticker tu our relationship dah 1 year 9 months and 4 weeks. Alang-alang dah 4 weeks tu I assume dah 1 year and 10 months la. Hihi. Happy monthlyversarry for both of us! :)




No comments:

Post a Comment

L.O.V.E