Monday, March 5, 2012

Happy MonthlyVersarry Sayangggggggggggg

Today 5.3.2010>> Our relationship dah cecah 1 tahun 10 bulan. Wahh! Another 2 months to go :)
Err sapa yang tak suka entry ni sila jangan baca okey! These are the way I'm update my blog and this is my blog so sukahati aku nak update entry about what. Asalkan tak menyentuh isu sensitif dunia, kerajaan, negara or hidup pembaca :) Dan tujuan blog ini ditubuhkan adalah untuk aku menceritakan anything about my feeling, my family, friends and him. So I think no problem :)


Cute kan background picture ni. So sweettttt


Lagi dan lagi mengEdit picture :)

p/s: Kita sama-sama berusaha okey! :)
Insyaallah




No comments:

Post a Comment

L.O.V.E