Wednesday, March 14, 2012

Dear Stranger

Ok lately ni dapat call from stranger. Stranger yang sangat kesian. May be that person kesunyian or whatever. Aku rasa stranger ni dah memang tak de keje lain nak buat. So dok miscall orang, dok mesej entah pape. Sometimes no contain. Kalau nak cari pasal dengan aku boleh je. No problem for me. As long as not saying dirty things. Kalau buat macam tu, memang nak cari pasal la. yang tak boleh blah siap mesej wish happy birthday! Aku tak taw la celah bedah mana befday sapa pulakkk la time tu. Senget betul person yang mesej macam tu. Bila tanya befday sapa tak jawab pulak. Pengecut la tu. Ingat aku ni budak lagi ke. Tak de masa aku nak layan crazy person ni. Kalau dah stranger tu always be! Memang number yang masuk tu sometimes different number. But motif?? Miscall, mesej 0 then wish something yang tak de kena mengena dengan aku or person surrounding aku. Haha. Tak heran la setakat miscall, mesej. Kalau stranger tu berani mesti dah kenalkan diri erk. Biasanya budak tak matang je buat macam tu. Haha! Kesiann. Tak pe la. Sampai satu tahap nanti senyap la all strangers ni. 

No comments:

Post a Comment

L.O.V.E