Saturday, March 24, 2012

Business!! Business!!

Yeahhh! Actually baru berjinak-jinak dalam bidang business ni. Menyesal juga sebab lambat join. Dah last semester baru nak buat business kat kampus. But alhamdulillah dapat sambutan from friends and family. Especially UNITEN friends! Buktinya, semalam 22/3 baru ambil stok baru 40 helai = 2 kodi, today dah tinggal 12 helai only! Aku pun terkejut! Haha. Btw thanks kat pembeli-pembeli. Alhamdulillah. 
Big thanks to my lovely family for their support. Tak lupa juga Aroo and his mum, thanks! :) Even Aroo jauh but dia support juga. Hehe. His mum pula tunjukkan aku tempat mana yang sesuai untuk memborong. Big Big thanks to them!
And to my lovely sister and lovely friends, thanks because sudi jadi model untuk tudung ni. Hehe. Syukur alhamdulillah atas rezeki yang dikurniakanNya. Even tak seberapa but cukup la untuk tampung-tampung sikit. :)


My Lovely Sister!

My Lovely Friends!

2 comments:

L.O.V.E