Thursday, February 2, 2012

Gemersik Kalbu VS Vanila Coklat

Sekarang ni kalau sesiapa yang rajin follow drama kat TV3 mesti know about this two drama. Boleh dikatakan two drama ni antara yang famous juga sekarang ni. Bagi aku dua drama ni yang famous. Actually ada lagi yang lain for example samarinda and zahra tapi aku tak follow sangat samarinda and zahra ni. Aku just follow Gemersik Kalbu and Vanila Coklat. Heeeeeeeeee. 
Gemersik Kalbu ni actually dah lama kat TV3 aku mula rasa minat nak tengok since Suffian try nak pikat Raihana. Hihi. Every single scene both of them sweet sangat. Manja nakal gitu ^_* Tapi agak kurang bila jalan cerita ni lambat gila. But aku suka tengok drama ni. Hmmm novel dia rasanya macam pernah baca tapi dah lupa la yang mana satu. 
Ok second movie yang best sekarang ni Vanila Coklat. Zara dengan Amir! Sangattttttttttttttt sweet. Even selalu gaduh tapi diorang still nampak sweet. Aku sukaaaaa gilaaaaaa ok drama Vanila Coklat ni. Tapi sayangnya seminggu sekali je. Memang rasa tak sabar nak tunggu next episod! Hihi. Episod next week Amir said I LOVE YOU kat Zara. Wahhhh! Aku sangat tak sabar nak tunggu. Emosi pulak tengok drama ni. Hehe.. 
Memang best and sweet nak buat macam mana kan. Member-member aku pun gila dua drama ni juga. So memang best la. Hihi. By hook or by crook memang kena tengok juga. Kalau tak dapat tengok live kat TV3, aku akan tengok kat Internet TONTON. Hehe. Sanggup tu. :)
Tak sabar nak tengok ending. Mesti tambah tambah tambah sweet! :P



^_^ >>> ^_*

2 comments:

  1. aq pon suke kedua 2 cite tuh..
    mmg sweet...
    aq dh download ep 1 until now..(vanilla coklat ler..)
    hahaha...boleh kte giler sngt ngn citer vanila coklat

    ReplyDelete
  2. hehehe.. taw xpe kan.. me pun gila ngn dua2 ni. Especially vanila coklat :) ohh da download? nak! :)

    ReplyDelete

L.O.V.E