Monday, February 27, 2012

BFF (BestFrenForever)



Without them I'm nothing..............................
Every single moment will always in my mind.........
Korang memang the best fren ever and ever!!! :)
Sedih weh bila fikir tinggal lagi beberapa bulan je kat muadzam ni
Even sekarang baru nak masuk bulan 3, tinggal lagi 2 bulan je bertapak kat UNITEN ni
Then after that masing-masing dah buat haluan sendiri. 
Yang area KL-Melaka still leh hang out. But yang Kedah-Penang-Perak-Perlis tuuuu
Susah nak jumpa korang. Nanti kita wat gathering kat KL la kan. Haha!
Aku happy sangat dapat member macam korang. Susah sama-sama, senang sama-sama
Korang memang superb lah!! :)
Thanks for everything sayang sayangggggggggggg :)



1 comment:

  1. sedih doe..
    x berpisah lagi pun dah sedih...
    cam na...hahha

    ReplyDelete

L.O.V.E