Saturday, January 28, 2012

No title

Ahaaa ni bermaksud no idea to put a title :)
So just put >>> No Title <<< hihihihi
Ok lately ni aku suka sangat buka blog seseorang ni. Bila baca setiap inci ayat, setiap post rasa tenang and dapat sedikit ilmu, semangat and banyak lagi. Dapat la aku tambah sedikit sebanyak ilmu yang kurang ni. Seriously seronok la baca blog beliau. Dah la comel, cantik, sopan lagi tu. Anugerah Allah memang tiada tandingan.Sangatttt teruja lah! Haaa tengok tu. Betapa bestnya aku baca blog beliau ni. :) Salah satu ayat yang aku terbaca dan tersimpan dalam hati ni :) >>> Don't compare your life to others'. You have no idea what their JOURNEY is all about <<<
Think about it! Ayat ni memang betul dan tersangat betul. Setiap orang ada JOURNEY mereka tersendiri. So no need to compare with others. Kita tak tahu future nanti macam mana. Just live in your own way. Remember that!
Heeee dari tadi tak bagitau pun kan blog siapa yang aku suka singgah lately ni. Si cantik dan manis ni adalah.......................
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Jum kita sama-sama cari sedikit ilmu kat blog ni.. :)

No comments:

Post a Comment

L.O.V.E