Wednesday, January 18, 2012

Kawan Itu Anugerah

Hellooo! Evening! Ehh cepat je masa berlalu. Dah petang pun. Rasa macam baru je bangun tidur pagi tadi. Ok straight to the point. Actually nak bercerita tentang sahabat a.k.a Ain Raus! Ni link blog ain http://ainraus.blogspot.com/

Even though baru je kenal tapi rasa dah macam kenal lama. Tapi baru tak la baru pun. Dekat setahun juga la kami kenal. Bermula kat MukaBuku tu la. Hihi.. Thanks to Aroo sebab kalau aku tak kenal Aroo aku tak kan kenal ain :) Nasib kami berdua sama. Orang tersayang jauh di tengah laut. So ni la yang special Ain ni. Aku faham apa yang Ain rasa and Ain pun faham apa yang aku rasa. Maybe sebab tu kami boleh masuk together. Haaa lagi 1 thanks kat Ain sebab ajar aku makan Tutti Frutti. Errr aku agak kuno sikit sebab tak pernah rasa lagi benda ni. Hahaha! So first time Ain yang bawa. Ok lepas ni leh la pegi lagi sebab aku dah taw macam mana. Haha. Maluu siot. Tapi ok la kan. Kalau tak belaja mana nak taw. So dah belajar sikit next time xla malu lagi. Hakhakhak.

Cik Ain ni baik. Kitorang tak cerewet and dua-dua jenis tak kisah ape pun. Means tak kisah makan kat mana, tengok wayang cerita apa, nak keluar pergi mana. Semua berjalan dengan lancar. Nak berkaraoke tapi tak de rezeki la pulak. Sampai tempat karaoke tu dah tutup. Baru nak melalak sesama. Before ni tengok wayang cerita hantu. Cerita Sesuatu Yang Tertinggal. Yang kelakarnya aku dengan Ain penakut sikit kalau tengok cerita hantu. Mata mesti kena tutup sikit. Hihi. Tapi tetap nak tengok. :)

Sangat senang kawan dengana Ain. So lepas ni kalau ada apa-apa yang nak diluahkan tentang Encik Sailor tu boleh la kami share together. Sebab masing-masing memahami. :)
Thanks Ain! Thanks for being my friends. :)

2 comments:

  1. wahh. rasa macam nak nangis pulak baca entry wanie! thank you! i love you. :D

    ReplyDelete
  2. hehe.. love u too.. selesa berkawan ngn ain.. tenkiu :)

    ReplyDelete

L.O.V.E