Tuesday, January 17, 2012

Happy Birthday To Me :)

16 Januari 2012 genap umur aku 22 tahun. Woww dah meningkat dewasa, dewasa dan dewasa. Huhu. Tak la dewasa sangat tapi dewasa la juga. :) Thanks for family members, friends and orang yang nun jauh for birthday wish. Tiada apa yang lebih bermakna bagi diri seseorang selain daripada ucapan from orang sekeliling. Dan yang paling terharu dapat wish from orang yang jauh tu. Thanks dear.. Even dia jauh but dia tetap ingat my birthday. Really appreciate it! Bila umur dah 22 tahun ni mesti orang kaitkan dengan KAWIN!! Especially my mum. Tak boleh lupa bila mak cakap ni dah 22 tahun. So, 23 tahun nanti kahwin la ye. :) Mak, anak mak ni muda lagi taw. Banyak lagi impian yang nak dicapai. Hehe. Mak dah bersedia nk terima menantu baru ke? :) 2,3 tahun lagi Insyaallah kalau dah sampai seru akan dilaksanakan la hajat mak tu. Orang cakap percakapan ibu tu 1 doa. *_^ dan yang paling penting mak selalu doakan aku dapat kerja yang baik dan dipanjangkan umur. Amin. Mudah-mudahan segala percakapan mak ni akan menjadi kenyataan. ambil berkat daripada apa yang ibu kita cakapkan. :) syukur alhamdulillah because Tuhan masih bagi aku peluang untuk hidup di dunia ni. Masih diberi peluang untuk mencapai cita-cita and matlamat hidup. :) 

2 comments:

  1. hai,salam kenal! happy birthday to you....hope your always happy...your face so cute..cepat2 kahwin pun tak pe..if dah seru dah sampai...hope semua impian dapat capai..amin..:)

    ReplyDelete
  2. hai..salam perkenalan.. thanks miss nasha sanza :) Amin..

    ReplyDelete

L.O.V.E