Friday, January 13, 2012

Feelings Can't Be Cheated


Agree?? Yess I super duper agree with this words! Meaningful kan? Aku ada pengalaman. Hehe. Dulu aku tak nak mengaku dengan apa yang aku rasa. But at last! Aku tak dapat tipu diri aku sendiri. Hihi. Konon tak nak dah rasa macam tu. Tapi tak dapat nak mengelak. Dah datang, nak buat macam mana. Selagi Tuhan kurniakan kita rasa ingin menyayangi dan disayangi, nobody can stop that feeling. Just terima dengan hati yang terbuka and redha dengan segala yang dah ditentukan :) Berdoa dan terus berdoa semoga kebahagiaan tu akan jadi milik kita. Alhamdulillah, now I get what I want and hopefully it will long lasting. Amin!

No comments:

Post a Comment

L.O.V.E