Thursday, January 19, 2012

Delete, Delete & Delete Lagi

Post ni tak de kena mengena dengan blog pun. Hihi :). But it's all about MukaBuku. Hari ni aku menDELETE mereka, mereka dan mereka yang tersangat annoying di MukaBuku ni. Kalau sekali sekala nak mengAnnoyingkn diri tu tak salah. But ni dalam sehari ada 24 jam, aku rasa mereka, mereka dan mereka ni gunakan masa 17jam untuk mengAnnoyingkan diri. Another 7 jam tu mereka, mereka dan mereka tidur+makan kot. Haha. Semak la pulak kepala aku bila baca setiap inci status mereka, mereka dan mereka ni. Bukan jealous. Nak jealous ape hal nya sebab setiap status mereka, mereka dan mereka tu seolah mereka adalah hot stuff. Hello. Kau tak sedar ke kau ni tersangat annoying. Haaa macam tu la. Lagipun tak de effect pun mereka, mereka dan mereka tu dalam friends list aku. Bukannya kenal pun. May be dulu aku jenis main approve je sapa-sapa kot. haha. Salah sendiri kan :) Sekarang aman la sikit bila dah tak da lagi mereka yang annoying tu. Dalam proses nak mencari si annoying seterusnya. :)

1 comment:

  1. I have gone through your site information and it is the same opportunity that I was looking for. The facilities, the process that what you are offering are perfectly matched to my Expectation & very soon you will get Response from my side.
    Mercedes Benz 380SLC AC Compressor

    ReplyDelete

L.O.V.E