Thursday, January 12, 2012

Bersawang

Adoii rasa macam dah bersawang pulak blog aku ni. Mana tak nya, dah berapa lama guna design macam ni. Baru-baru ni just tukar fonts je.. Nak tukar design malas la. Lagipun aku tak kretif :( setakat tepek sana sini aku reti la. Haha! So, how? Hmmm. Bila entah nak tukar. Esok, lusa, tulat. Sekarang tengah cuti sem kan. So anytime leh tukar kalau aku rajin.But..... Aku malas laaaaaaaaaaa! Susah la kalau penyakit malas ni dah datang. Penyakit yang tak de ubat. Apa nak jadi la dengan aku ni ^_^ sikap malas ni dah sebati dalam diri. Lebih-lebih lagi kalau cuti. Memang mntak membesarkan badan jela. Haha.. Esok nak usha design blog la :)

No comments:

Post a Comment

L.O.V.E