Wednesday, December 21, 2011

21.12.2011

Alhamdulillah hari ni selesai suda proposal defense untuk student HR Research, including me :) Alhamdulillah jugak sebab proposal accepted but minor correction. Just betulkan sikit je. Panel nak aku ubah author means kena cari latest author :) benda dah ada just add again masuk dalam proposal. Memang legaaa sangat sebab semua accepted! Member-member aku semua accepted just tolak tambah sikit je macam aku. Berbaloi la penat, tak cukup tido, tension kami selama 1 sem ni.. So sekarang nak prepare final exam pulak.Super duper happy! 1st stage da lepas. So next sem prepare utk step 2 pulak, kena applied means full thesis. Ni la yang buat super duper tension. Tak pe, saba.. Bak kata Aroo, nak grad mesti ada halangan. :) Chaiyokk!







* Semua picture ni ambik lepas presentation sebab before present tak brsemangat nak ambik gamba. Semua nervous. Huhu.. After present and after dapat result baru bersemangat terlebih :)



No comments:

Post a Comment

L.O.V.E