Saturday, November 12, 2011

Stress

Boleh tak nak cakap i'm in stresssssssssssssssssssssssssssss! Sangat okey! Ni la padahnya bila cuti tak ingat assignment yang nak kena hantar 15 Nov ni. Haha. Padan muka aku. Banyak gila nak kena settle sekarang ni. Rasa macam nak study pun tak sempat because of assignment. Baru amek 5 subjek assignment dah macam amek 7 subjek. memang tengah stress. Tapi dalam stress ni still lagi boleh tersenyum... :) hehe. Tu yang paling penting kot. Kalau stress tak semestinya kita kena muram je. Orang nak tengok muka pun tak hingin la kalau muka tu bermuncung je. haha! Apa pun chaiyokk to me! :) Sekian..


No comments:

Post a Comment

L.O.V.E