Thursday, November 3, 2011


Malam ni Aroo dah kena naik flight pergi Amsterdam then transit ke Aruba ISland! I will miss him so much! Kena tunggu another 6 months.. Sedih sangat. Tapi apa boleh buat. Dah memang tugas dia kan.. Kena sabar la wahai hati. Tapi tak pe la. Biar la susah sekarang. Senang kemudian. Lagipun sekarang aku tengah busy dengan final project + assignment yang berlambak nak kena siapkan. So tak la terasa sangat bila dia jauh nanti.. Tapi tipu la kalau cakap tak rasa. Sure terasa sunyi bila dia tak de nanti. Tak de morning wish, tak de call before tidur... :( Tapi tak pe. Aku kuat la.. Hehe. Doakan keselamatan dia. Insyaallah 6 bulan lagi kami jumpa :) This song i dedicated to Mr. Aroo :)

No comments:

Post a Comment

L.O.V.E