Thursday, October 27, 2011

I Will Always Be Here For You

Happy bila dapat news dia nak sign off. Sedih bila dapat news dia nak sign in again. Hmmm.. Rasa tak puas jumpa dah nak kena naik kapal. Apa pun setiap kenangan tu sangat indah ;) Even though kadang-kadang salah faham sikit tapi tu semua lumrah la kan. Huhu.. Nanti bila dia tak de kat sini mula la aku sunyi. Rindu. Selalu tunggu call dia, sms dia, email dia. Berterusan sampai dia balik 6 bulan  lagi. Ni la yang kena hadapi kalau chenta dengan orang kapal. Hehe. Best sebab jarang jumpa then bila jumpa rasa lain. Rindu tu tak sama dengan orang yang selalu jumpa :)


baju sedondon purple :)


kami in red :)




No comments:

Post a Comment

L.O.V.E