Monday, October 17, 2011

Human Resource Research (HRSB383)

HRR ni subjek paling killer slama aku study kat UNITEN ni. Sebab subjek ni salah 1 tiket untuk aku grad! Ni baru anak dia. Sem depan da last sem baru jumpa mak dengan bapak dia pulak. Aduhaii pening kepala memang x hengat. It soOOO complicated.! Hidup aku sekarang dipenuhi cahaya-cahaya journal... Haaaa agak sedih di situ. Kalau cuti pun still kena bawak semua journal ni sebab kena siapkan before end of this semester bcoz kena prepare for presentation! Kena present proposal semua ni.. Agak menguji kesabaran. Tapi nak dapatkan ijazah tu bukan senang kan.. Orang kata bersusah-susah dahulu, bersenang-lenang kemudian. :) So sekarang kena get ready untuk baca 30 journal. Ni pun aku ambik minimum. Kalau nak result lagi gempak at least 150 journal ! Memang aku tak larat. Kalau journal tu setakat sehelai dua tak pa. Ni sampai berpuluh page memang tak la nak baca semua. hehe.. Aku ni pulak jenis buat kerja ikut mood. Kalau datang mood rajin memang rajin betol la. Kalau datang mood malas memang ape pun tak boleh. Yang penting nak usaha sebaik mungkin! Mudah-mudahan dipermudahkan and nak grad! :) Amin..


Haa yang ni tajuk research aku. Nak buat research pasal benda ni. Agak complicated sebab framework aku pun complicated. Tajuk nipilih sendiri and get some advise from supervisor :)


Ni research framework aku. Ni yang simple. Nanti kalau da de finding dapat la tengok relationship between benda ni semua. Nanti sangat pening..

P/S: Ok la. tu je nak share. Saja je nak share kat blog ape yang perlu aku siapkan the whole semester ni. Memang menguji kesabaran dan mental serta fizikal.

No comments:

Post a Comment

L.O.V.E