Thursday, September 29, 2011

Updated

Hyeee rasanya dah berhabuk blog ni. Lama dah tak update. Malas la. Haha. Tak tahu la kenapa sekarang ni penyakit malas makin menjadi jadi pulak. Haishhh.. Sem baru dah start. Da masuk second weeks sekarang ni. Da dapat assignment oiii.. Awal sungguh! This sem da start kena wat final project. Kena wat proposal dulu then kalau approved baru proceed with last project paper. Cuak la. Takut gak kalau proposal rejected! Hopefully tak la kan. Hopefully accepted! Insyaallah.. Supervisor and tajuk da decide. So sekarang kena ready untuk cari and baca seberapa banyak journal yang boleh. Kalau boleh minimim 20. Kalau larat cari lebih lagi. Nak cari 100 tapi tengok la kalau 50 leh insyaallah 100 leh kot! haha. Penat sikit la. Tapi kalau nak yang terbaik kena la rajin...Hmmmm... Timetable sem ni? Terbaek! Banyak rompong. Huhuu. But semua subjek menyebabkan mengantuk... semua subjek 3 jam bai. Larat tak larat gak la. huhu. Saba ye wahai hati. 2 sem je lagi :) Mudah-mudahan dipermudahkan la sem ni.. Amin..

No comments:

Post a Comment

L.O.V.E