Sunday, September 4, 2011

Quotes For Today

Hyee hyee.. Happy Aidilfitri.. Hari ni dah masuk hari ke 5 Syawal. But aku still tak update picture raya lagi.. Hehe.. Tak habis ambik dari sister lg.. Haisshhh.. Sungguh lambat than last year. Kalau last year cepat je aku upload.. :) Tak pe ape-ape pon sekarang ni saja nak share quotes from http://thinkexist.com/quotations/life/ bila search jumpa pulak page ni ha.. Suka la baca quotes-quotes ni. Boleh naikkan semangat kita. Even bulan raya ni apa salahnya nak share benda lain kan. Asik pasal raya je.. :)
 

Faham tak maksud quotes tu? Faham-faham la sendiri..  Renung-renungkan, dan selamat beramal :)



No comments:

Post a Comment

L.O.V.E