Friday, September 16, 2011

Kami :)

Kami beli fon baru.. Sebab fon lama kami da bengong.. So nak tak nak kena beli baru jugak. Huhuu.. Survey punya survey sampai kat Low Yat. Dah nak beli. At last aku fikir tak pe la kita survey tempat lain dulu. Haha.. Balik dari Low Yat dengan tangan kosong. Berjalan penat-penat. Tapi tak pe asalkan berbaloi.. Dah lama tak dating kan.. Haha! And then cari fon kat The Store Sungai Buloh. Jumpa jugak! Tak pegi banyak kedai. 1 kedai je. Kalau tak nanti aku pening kepala sebab asik ubah fikiran je. Pegi kedai tu nampak fon tu. Pegi kedai ni nampak pulak fon lain. So 1 kedai je cukup. Dapat harga berpatutan.. :) Hampir 2jam jugak kat kedai tu. Huhu.. Apa aku kisah. Asalkan kami beli. Orang kedai nak untung mesti la kena layan customer cerewet macam aku :) 


Ni la fon kami.. Beli sama-sama :) Different colour je. Dah beli sama at last kotak tertukar pulak. Hambik. Warranty dah la based on sticker kt kotak. Huhu.. Putih is mine and hitam Mr.A pny.. :)


Ofcoz purple is mine! :) Nak colour pink tapi tak de pulak.. Purple pon ok. Nice.. My new darling la pe lagi :) Jaga dengan penuh kasih sayang.




2 comments:

L.O.V.E