Sunday, August 28, 2011

Salam Lebaran 2011

Hyeee friends! Selamat hari raya aidilfitri.. Another 2 days.. Hmmm raya tahun ni maybe different from last year kot. 1st all my sister balik rumah mertua. Aduhaii.. Biasa kalau sisters ada meriah giler rumah tu. Bila diorang tak balik 1st raya sunyi la sebab tak da bebudakk yang memeriahkan suasana. Kalau bebudak ada pening kepala nak layan. Haha! Tu la kan. Bila ada bising tapi bila tak da sunyi. :) 2nd my dear Aroo tak balik raya. Kena raya atas kapal la dia.. Sedih sebab tak dapat raya with him. Kalau last year pagi2 lagi da dapat text from him.. :'( Miss him so much! Ape pun hidup kena teruskan. Selagi ada family hari raya tu tetap akan meriah kan.. :) anyway selamat hari raya again friends! Jum kumpul duit raya banyak2..Tu pun kalau ada orang nak bagi lagi la sebab umur da 21 tahun ni orang da tak pandang nak bagi duit raya.. huhuu.. Bersederhana la okey.. Makan banyak2... Lepas raya diet balikk.. :)

1st time raya 2010 with love @ senawang, seremban :)

No comments:

Post a Comment

L.O.V.E