Wednesday, August 17, 2011

Berbuka Puasa :)

Dah pertengahan puasa baru kitorang ada masa nk pegi berbuka kat luar. Hehe.. Selalu berbuka kat rumah je. Sebab malas nak keluar and fokus kat final exam. So 17hb kami 1 rumah + akin + hasnirah and her friend  berbuka puasa kat Wawa Inn.. Actually dalam banyak-banyak kedai makan kat Muadzam ni yang boleh dikatakan exclusive and selesa kat Wawa Inn jela.. Heee.. Opsss.. Maaf yer. Actually selesa la sebab ruangnya besar, kawasan tak sempit, bersih. So selesa la untuk orang nak makan. 


sha, wani (me), akin


ili, ayu, mok(amoi).. hehe


akin, wani(aku), hasnirah


akin and wani(aku)

No comments:

Post a Comment

L.O.V.E