Thursday, July 28, 2011

Ramadhan

Another 4 days for the fasting months, Ramadhan. Months full of blessings. Bersahur, berbuka dan bertarawikh adalah saat yang dinantikan di bulan Ramadhan ni. Pegi bazaar yang penuh dengan makanan yang boleh menaikkan nafsu untuk makan! haha.. No no. Kne careful dengan nafsu makan ni semua. makan ikut keperluan ye bukan ikut keinginan. :) Semoga Ramadhan kali ni memberi 1000 makna dalam kehidupan setiap insan. 


Monday, July 18, 2011

Spend Time With Lovely Friends!

Yeeahh! Actually dah lama nak upload but asik lupa je. Hehee.. So la ni baru berkesempatan nk mengUPLOAD picture-picture with frens yang gila best! Tenkiu sayang2 semua. Sumpah best! And nanti bila dah grad sure rindu every moments! Kau lah sahabat kau lah teman.






Friday, July 15, 2011

Celcom Ohh Celcom


Haiiyaakkk !! Encik celcom why you teaching me a lot of patience?? Semenjak dua menjak ni line kat muadzam shah asikkk problem je. Nak connect internet pun payah sangat. Kenapa?? Why ?? Why?? How long you take to improve your celcom line??

Wednesday, July 13, 2011

Own Stupidity

Hyee hyee.. Agak kasar tajuk entry kali ni. Tapi sedarlah wahai kawan-kawan aku sekalian. jangan biarkan diri korang mendapat malu akibat daripada perbuatan korang yang sangat memalukan. Betol tak ayat aku ni?? hahaa..! Asalkan aku rasa tersangat malu dengan perbuatan orang lain yang memalukan kaum aku. Hmmm.. Walaupun dia perempuan tapi aku tetap malu dengan apa yang dia buat. Nama je umur da besar tapi pemikiran tu still kolot. Kalaupun orang yang kau maksudkan tu adalah betul tapi tak perlu nak mention nama orang tu kot. Sebab kau sendiri tak taw kebenaran. Kau just gunakan logik akal kau je. Bila benda tu tak betul tak ke kau rasa maluu?? Kalau betul pun, aku rasa tak semua benda kita boleh share secara open kat public. kau fikir orang semua akan percaya apa yang kau cakap sebab muka baik kau tu. Padahal banyak penipuan. Simpan la muka tu dalam beg kalau diri tu selalu buruk sangka dengan orang lain. Aku mengingatkan diri aku jugak. Tapi sedarlah yang dekat MUKA BUKU tu adalah PUBLIC. So jangan terlalu open untuk mengSHARE kat situ sebab kalau benda tu tak betul kau jugakk yang akan dapat malu. Fikir la seperti orang yang umur macam kau. Fikir MATANG sikit. Apa-apa pun berfikir sebelum bertindak. :)

Tuesday, July 12, 2011

Saturday, July 9, 2011

Maybe I'm Not A Good Friend To You

Susah kan nak jaga hati seorang kawan. Nanti ada yang touching, ada yang salah faham. Pastu jadi masam muka. Jadi musuh pulak. Ishh simpang la dari my life. Kadang-kadang apa yang kita cakap bukan ditujukan pada someone. Just suka dengan ayat yang baru jumpa kat PACIK GOOGLE. Tapi tak tahu la if ada yang terasa pulak. Hmmmm.. Susah tak nak ditafsirkan dengan SEORANG SAHABAT. Kita selalu tertanya-tanya apa yang tak kena. Tapi benda tu selalu tak da answer. So what should we do? Just ignore. Maybe ignore is the best solution.

10 Things You Should Do Before You Graduate

1. Study

At least once during your college career, you should make an effort to study. You are paying for it after all. And remember all of those movies where nobody thinks the slacker can pass the final exams, but they cram really hard, pass the exam, get the girl, and live happily ever after. That could be you!

2. Go on a date

You’d be surprised how many college students forget about this one. While studying is good, part of the college experience is meeting new people. You definitely won’t meet new people if you lock yourself in your dorm room and study all the time. Honestly, will your friends and family be more impressed that you graduated with a 4.0 or that you found a boyfriend/girlfriend?

3. Stay up all night

I’m just suggesting an all-nighter. Whether you spend it studying or partying is totally up to you. For the adventurous, I’d suggest mixing it up and doing at least one of each. Seeing the sunset and sunrise without sleeping is an essential part of the college experience.

4. Take a road trip

Being away from home is a big part of what makes college so fun. However, even college can get boring after awhile, so gather up some friends and take a road trip. Spontaneous or planned — it doesn’t matter. The next time you have the urge to get out of town, just call up some friends and go!

5. Go somewhere for Spring break

This is the last time you’re going to have Spring break unless you become a teacher or professor, so make the most of it. Go somewhere you’ve never been before or party with your friends for an entire week.

6. Travel abroad

If you haven’t caught on yet, college is a great time to travel. Most college students don’t have to worry about things like taking care of kids or paying the bills yet, so this is great time to travel abroad and experience different cultures. It’s also great because college students can save a lot of money by staying in hostels while traveling abroad.

7. Play full campus capture the flag

This may sound a little strange, but trust me — it’s awesome. It doesn’t have to be limited to capture the flag. You can play hide and seek or freeze tag if you want. The key is to make sure it involves your campus in some way. This is a great way to discover parts of campus you’ve never seen before, and it’s fun seeing the look on other people’s faces as they try to figure out what’s going on.

8. Get an internship

I’ve talked about why internships are a college student’s best friend, and it’s true.Internships give you valuable experience that you just can’t get in a college classroom. You’ll gain real world experience that will help you decide what career path to pursue. It will help in your job search as graduation approaches, because you will already have real world experience under your belt.

9. Leave a mark

No, I’m no advocating vandalism, although that’s a pretty good way to leave a mark on something. What I’m really talking about is leaving a mark on your school. This could be anything from participating in campus clubs or events, doing research for a professor, or scratching your initials in a table at your favorite hangout. (I’m a hypocrite.) The point is to leave your name on something you accomplished associated with your school. What’s the point of going to college if you don’t contribute anything to it?

10. Say goodbye

If there’s one thing to remember to do before you graduate, it’s this one. Many people look back at college as the best years of their lives, and this is usually because they shared them with some great friends. As we all know, even the best friendships grow apart sometimes, especially when you move away to different cities, states, or even countries. Be sure to have one last get together with your friends because you never know when you’ll all be in one place again. 
:)

Thursday, July 7, 2011

Duriannnnnnn

Yiipppiiii!!!! Akhirnya dapat jugak aku makan durian. Hehee. Balik kampung mintak mak beli durian. Sekali 4 biji aku makan sorang. Tak bagi chance kat orang lain.. :) Nikmat dia tak payah cakap la. Dah macam setahun tak makan durian. Hahaa.. Balik kampung jer mengidam nak makan macam-macam. mengalahkan ibu mengandung.. :)

Tuesday, July 5, 2011

1 Year 2 months

Epy monthly anniversary dear luv! Ni bukan ulangtahun tp ulangbulan. hehe. We hv been together for 1 year 2 months..! Miss him soooO much! Mr.Aroo :)


Friday, July 1, 2011

China Builds Bridge With America


This photo released by China's Xinhua news agency shows the Jiaozhou Bay Bridge in Qingdao. And me copy from PACIK GOOGLE ;) As noted in the news, this is the world's longest cross-sea bridge which is 42 kilometres long and links China's eastern port city of Qingdao to an offshore island, Huangdao. Veryyy long rite?? Was stunned even see in the picture. :) This bridge actually just opened, on 30 June 2011. Have nothing to say b'coz picture can explains everything ;)



source: news.yahoo ;)