Monday, June 27, 2011

Two in One

Hah ape pulak yang two in one ni yer?? Hihii.. Actually tengah study staffing coz ade midterm on wednesday. Tengah study tu suddenly teringin nak makan coklat! Aku ni pelik la. Kadang tu nak makan mcD, Pizza, Kfc, and macam-macam la. Perasaan tu datang tetiba jer. Tak dijangka. Hahaa. Yang kurang hasamnya bebudak ni cakap aku mengidam pulak. Panggil aku IBU MENGANDUNG?? Hahahaaa.. Giler punya kawan. Heeee.. But I love them so much! Nak dijadikan cerita. Col la sapa-sapa yang still ade kat lua dari uniten. Aku nak keluar malas la pulak. Tak de rasa nak keluar gi mana-mana sekarang ni. So kirim la kat member aku Noni. Heeeee~ Thanks Noni. Sayang kau la! hehee.. So dapat la aku melantak coklat! Abes la diet aku. Tak pe la untuk 1 hri jer kan. Esok plan nak pose. :)

YUMMYYYY sedappnyer dapat makan coklat. Cadburry pulak tu. Kalau dapat blackforest lagi yummyy!! hehe.. Ape-ape pon asalkan nama dia coklat cadburyy aku bedal jer. hihi.
Alamakk nampak sangat sambil study sambil makan+ketip kuku. hahaa. asalkan 
KITA ENJOYYY!!

No comments:

Post a Comment

L.O.V.E