Friday, June 24, 2011

Klikk Klikk

Hyee hyee.. Happy friday! Have a nice weekend! :)
Tak de ape yang nak diluahkan lagi. Rasanya semua da terluah. Hehe. Cuma nak meluahkan rasa yang aku dah seronok pulak pakai shawl. Before ni pakai tapi tak selalu kot. Tapi sekarang ni da rasa macam selalu je nak pakai shawl. Walaupun Mr.Aroo tak suka tapi dia kena suka gak! Hihii.. 1st aku suka pakai shawl sebab dalam almari aku memang stok shawl more than tudung. :) So tak kan la nak bia jadi hiasan pulak kan.. 2nd reason if pakai shawl ni bila angin tiup jer dia tak kelepet. Steady je. Kalau pakai tudung time angin jer nak kelepet bagai. Da kena betul2kan. Hehee. Tu jela kot sebab2nya. So sekarang ni mata lebih tertarik kat shaw................ :)

Hari tu try la style hanatajima tu. Jadi la ckt. Tapi macam tak berminat sangat la pulakk.. hehee

Yang ni style biasa yang aku pakai. Nampak comfortable. Tak menghalang pandangan macam hanatajima tu lah..


No comments:

Post a Comment

L.O.V.E