Thursday, June 23, 2011

Jeritan Batinku

Hah sekian lama tak update blog ni. Tetiba dengar lagu JERITAN BATIN then terasa nak update dalam blog pulakk. hehe.. JERITAN BATIN??? Haaa tengah jerit la ni. Sebab? Sebab? Sebab riiiinnnddduuuuu sangat2 kat family and aroo! Tersangat la rindu. Even though dah cakap kat hp tapi nak jumpa and lepak2 with them! Tu yang rasa macam nak balik kampung jer end of month ni. hehee. Rindu kat family leh la balik kampung. But if rindu kat aroo apa nak buat? Dah sebulan kami contact tetiap hari sebab aroo now kat china. Tapiiiiii stakat dengar suara je mana cukup. Nak jumpa dia. Adoii2 sedih la. :(


4 comments:

  1. jap2...adakah anda yang salah orang semalam..:P~~~~

    ReplyDelete
  2. haha! salah org yg mne erk?? pasal topup tu ker??

    ReplyDelete
  3. hehehee.. alamakkk malu aii.. hihi... btw u're my neighbour.. :D

    ReplyDelete

L.O.V.E