Tuesday, June 7, 2011

Beginning of June

Ok sekian lama tak update blog. Malas + busy sangat sampai tak de ilham nak dicoretkan. :) Awal bulan 6 curi masa sikit untuk bershopping sambil tolong member settle her interview with Affin Bank staff. Thanks to my sister coz banyak bantu untuk settlekan semuanya. Biasa la kalau dah keluar dari muadzam tersayang ni mesti enjoy abes-abesan. haha. Time to habiskan money. Pastu end of month menganga sebab tak de duit. haha. Kitorang gi tengok wayang kat Mid. Bila gi Mid je teringat kat dear. Rindu sangat-sangat. Walaupun kami jarang dating kat Mid tapi ada sweet moment kat situ. :) Mujur lah now dear kat china and leh contact. Memang tak lepas peluang untuk berborak dengan dear. Hari-hari dapat col ! Tu yang seronok sangat. Huhuu. Excited terlebih. Ok kat Mid aritu aku n frens tengok citer Karak. Hmmm nothing to say. Leh bagi 3 star out of 5. Tak dapat tandingi citer khurafat. Lebih kat sound sistem je. But overall ok la. Memang penat sebab seharian berjalan je. Pastu esoknya gi kenduri kazen plak kat bangsar. Jumpa la sedara-mara yang dah lama tak jumpa. Semua cakap dah besar wani sekarang. Oppss !  No komen. haha. So sekarang ni dah kena fokus balik kat kerja-kerja yang memanggil untuk disiapkan. SooooO tension. Apa leh buat. Saba dan terus saba. 

No comments:

Post a Comment

L.O.V.E