Wednesday, June 29, 2011

Alhamdulillah

Alhamdulillah.. Sangat berpuas hati dengan paper RnS tadi. :) Tak sia-sia tak cukup tido and study sampai lebam. Tenkiu Allah di atas setiap kurniaan yang diberikan. Alhamdulillah permudahkan urusan kami semua. 


Monday, June 27, 2011

Sleeping Beauty

Now 6.58 am. But aku still tak tido lagi. Study la apa lagi. Rajin sungguh aku hari ni. For sure la. Tengah ada semangat nak study so must be study till tak larat macam sekarang. Before tido sempat update blog. hehe. Huhh penat+ngntukkk..zzzz.... 

I wish I could see U in my dream!! Mr. Aroo ;)

I hope I can wear this gowns :)

GOOD NITE + MORNING!! 

Sepatah Dua ;)

Kadang-kadang Tuhan datangkan petir dan kilat. Kita tertanya-tanya di mana matahari. Rupa-rupanya Tuhan turunkan pelangi. ;)

Tuhan pertemukan kita dengan seseorang yang salah untuk kita hargai seseorang yang betul pada masa akan datang 

Two in One

Hah ape pulak yang two in one ni yer?? Hihii.. Actually tengah study staffing coz ade midterm on wednesday. Tengah study tu suddenly teringin nak makan coklat! Aku ni pelik la. Kadang tu nak makan mcD, Pizza, Kfc, and macam-macam la. Perasaan tu datang tetiba jer. Tak dijangka. Hahaa. Yang kurang hasamnya bebudak ni cakap aku mengidam pulak. Panggil aku IBU MENGANDUNG?? Hahahaaa.. Giler punya kawan. Heeee.. But I love them so much! Nak dijadikan cerita. Col la sapa-sapa yang still ade kat lua dari uniten. Aku nak keluar malas la pulak. Tak de rasa nak keluar gi mana-mana sekarang ni. So kirim la kat member aku Noni. Heeeee~ Thanks Noni. Sayang kau la! hehee.. So dapat la aku melantak coklat! Abes la diet aku. Tak pe la untuk 1 hri jer kan. Esok plan nak pose. :)

YUMMYYYY sedappnyer dapat makan coklat. Cadburry pulak tu. Kalau dapat blackforest lagi yummyy!! hehe.. Ape-ape pon asalkan nama dia coklat cadburyy aku bedal jer. hihi.
Alamakk nampak sangat sambil study sambil makan+ketip kuku. hahaa. asalkan 
KITA ENJOYYY!!

Sunday, June 26, 2011

Janganlah Kau Pergi (OST Nora Elena)

Tak pernah ku rasa begini
Ku menyintaimu sepenuh hatiku
Ternyata hanyalah dirimu
Yang mengerti aku sepenuh hatimu

Ku inginkan selalu terhentinya waktu
Supaya kita terus bersama

Janganlah kau pergi tinggalkan diriku
Sendiri jauh darimu
Ku perlukan kamu ingin selalu
Temani jalan hidupku

Ternyata hanyalah dirimu yang amat ku rindu
Ku rindu selalu
Ku inginkan selalu terhentinya waktu
Supaya kita terus bersama

Janganlah kau pergi  tinggalkan diriku
Sendiri jauh darimu
Ku perlukan kamu inginmu selalu
Temani jalan hidupku

Janganlah kau pergi tinggalkan diriku
Sendiri jauh

Janganlah kau pergi tinggalkan diriku 
Sendiri jauh darimu
Ku perlukan kamu inginmu selalu
Temani jalan hidupku
Janganlah kau pergi

Friday, June 24, 2011

Klikk Klikk

Hyee hyee.. Happy friday! Have a nice weekend! :)
Tak de ape yang nak diluahkan lagi. Rasanya semua da terluah. Hehe. Cuma nak meluahkan rasa yang aku dah seronok pulak pakai shawl. Before ni pakai tapi tak selalu kot. Tapi sekarang ni da rasa macam selalu je nak pakai shawl. Walaupun Mr.Aroo tak suka tapi dia kena suka gak! Hihii.. 1st aku suka pakai shawl sebab dalam almari aku memang stok shawl more than tudung. :) So tak kan la nak bia jadi hiasan pulak kan.. 2nd reason if pakai shawl ni bila angin tiup jer dia tak kelepet. Steady je. Kalau pakai tudung time angin jer nak kelepet bagai. Da kena betul2kan. Hehee. Tu jela kot sebab2nya. So sekarang ni mata lebih tertarik kat shaw................ :)

Hari tu try la style hanatajima tu. Jadi la ckt. Tapi macam tak berminat sangat la pulakk.. hehee

Yang ni style biasa yang aku pakai. Nampak comfortable. Tak menghalang pandangan macam hanatajima tu lah..


Thursday, June 23, 2011

Jeritan Batinku

Hah sekian lama tak update blog ni. Tetiba dengar lagu JERITAN BATIN then terasa nak update dalam blog pulakk. hehe.. JERITAN BATIN??? Haaa tengah jerit la ni. Sebab? Sebab? Sebab riiiinnnddduuuuu sangat2 kat family and aroo! Tersangat la rindu. Even though dah cakap kat hp tapi nak jumpa and lepak2 with them! Tu yang rasa macam nak balik kampung jer end of month ni. hehee. Rindu kat family leh la balik kampung. But if rindu kat aroo apa nak buat? Dah sebulan kami contact tetiap hari sebab aroo now kat china. Tapiiiiii stakat dengar suara je mana cukup. Nak jumpa dia. Adoii2 sedih la. :(


Friday, June 10, 2011

I Love Him


Yeahh! He is my hero. My 5th hero. hehee.. Yelaa my 1st hero ofcoz la my abah .My 2nd,3rd and 4th hero for sure my bro in law. So aroo is my 5th hero in my life. I love him bcoz he can be my boyfren (for sure), my frens and paling penting skali he can be my penasihat. No matter in any situation he is by my side to be my hero. That's bcoz I love him ..

Tuesday, June 7, 2011

Beginning of June

Ok sekian lama tak update blog. Malas + busy sangat sampai tak de ilham nak dicoretkan. :) Awal bulan 6 curi masa sikit untuk bershopping sambil tolong member settle her interview with Affin Bank staff. Thanks to my sister coz banyak bantu untuk settlekan semuanya. Biasa la kalau dah keluar dari muadzam tersayang ni mesti enjoy abes-abesan. haha. Time to habiskan money. Pastu end of month menganga sebab tak de duit. haha. Kitorang gi tengok wayang kat Mid. Bila gi Mid je teringat kat dear. Rindu sangat-sangat. Walaupun kami jarang dating kat Mid tapi ada sweet moment kat situ. :) Mujur lah now dear kat china and leh contact. Memang tak lepas peluang untuk berborak dengan dear. Hari-hari dapat col ! Tu yang seronok sangat. Huhuu. Excited terlebih. Ok kat Mid aritu aku n frens tengok citer Karak. Hmmm nothing to say. Leh bagi 3 star out of 5. Tak dapat tandingi citer khurafat. Lebih kat sound sistem je. But overall ok la. Memang penat sebab seharian berjalan je. Pastu esoknya gi kenduri kazen plak kat bangsar. Jumpa la sedara-mara yang dah lama tak jumpa. Semua cakap dah besar wani sekarang. Oppss !  No komen. haha. So sekarang ni dah kena fokus balik kat kerja-kerja yang memanggil untuk disiapkan. SooooO tension. Apa leh buat. Saba dan terus saba. 

Monthly Anniversary

Opsss sory dear coz late update .. Busy la.. Hmmm anyway epy mothly anniversary dear.! 1 year 1 month. :) epy sebab dpt wish together. hehe.. Hopefully berkekalan Insyaallah.