Wednesday, May 25, 2011

Hectic season

Sesuai tak tajuk tu?? Hehehe... But seriously damn tired! A lot of things to do. Dah pulak tu dapat task yang pelik-pelik and perlu berfikir dengan lebih lebih lebih expert. Eh tak leh merungut la. Tp ni bukan merungut. Just melepaskan geram jer. Hee..~ Tension tu tak la sangat tapi boleh tahan tension la. Ni pun mengantuk tapi teraksa tahan mata to settle report coz kalau boleh nak anta cepat! Cepat anta report cepat la buat another task. Hmmmmm... Positive positive positive. Tu je yang patut fikir sekarang ni. Kalau kita fikir positive benda yang jadi tu pun akan jadi positive. Eh betol ke ayat aku ni. Entah la. Dah tak leh fikir sangat. Yang penting anggap la sesuatu perkara tu senang supaya nanti kita diberi kesenangan untuk menyelesaikan.... :) Ayat terbalik tunggang. :D Apa-apa pun less than 1 year untuk bertahan.. :)

No comments:

Post a Comment

L.O.V.E