Saturday, May 7, 2011

Going Back To Campus!

Hadoiii setiap kali at the end of holidays macam ni la. Rasa malas nak balik Kampus...Kikikikiii.... Walaupun cuti sebulan ni sampai dah tak tahu nak buat apa, tapi aku rela duk rumah dari balik kampus! Hmmmm... nak buat macam mana.. Da tugasan kan...... By hook or by crook kena gak balik Muadzam Shah yang aman damai dan permai..! Huhh! Yang buat aku ok sikit kalau balik Muadzam ni bila teringat kat member-member and also semangat baru! Yeahhh semangat 3rd year as a last year! Heheee... Mudah-mudahan segalanya dipermudahkan...! Amin..... 
Yang sedihnya kena tinggalkan family... Uhukkkk uhukkk..Especially my dearest nephew. Danish, Danial and diana... Maksu will miss u all sayang..! Even though maksu marah tapi maksu sayang kat u all.. Sebab u all so cute and clever. Nanti bila free maksu call ye.. ;)
Ok la nak kena prepare semua barang-barang la.. Aiii malasnya walaupun kaki terpaksa melangkah! :'(


Danish & Danial with Maksu @ Pizza Hut ;)


Cute baby Diana a.k.a Yana ;)


No comments:

Post a Comment

L.O.V.E