Tuesday, April 19, 2011

Menipu Jela Kerja Kau :)

Hello.... wut do u think about someone yg sakit bese jer tapi cara dia bercerita tu macam da sakit tahap kritikal?? Boleh dimaafkan ker orang cmtu? kiter punya la risau pasal dye tapi lastly dapat taw tu sume dusta semata untuk mendapatkanh perhatian dari orang lain.. untuk ape nak menipu erk.. Untuk ape nak dapatkan perhatian?? Ker nk femes FREE?? Hahahaaa.. Buang masa jer layan orang cmtu.. Kau nak tipu sampai bila kan... Kesian la kat orang-orang yg kurang kasih sayang cmni... Kurang ke?? Dah lama aku kenal someone ni... Since skola lg... :) Skali dah kena tipu sampai bila-bila aku tak percaya... Tu yang susah kalau orang yang dah selalu menipu ni... Sume cerita nak best je.. 

2 comments:

  1. sebijik amcam kawan ain! sekarang dah kena pulau dgn semua orang.

    ReplyDelete
  2. yeker... org2 cmtu mmg patut kne pulau.. tp mslhnyer xtaw nk wt cmne nk kasi kantoikan... ramai da taw hal yg betol.. tp sume diam jer... sume simpan dlm... sometimes skt ht gak la...

    ReplyDelete

L.O.V.E