Wednesday, April 13, 2011

Makan Makan ;)

Haaa actually nak share something... Arituh aku gi makan kat 1 kedai ni... kat area Melaka Town la.... Aku tertarik ngn nama menu dye...Huhuu... Different from others la... Unik ;) Agak-agak owner restoran tu baca tak ?? Hahahaaa... Karang tak pasal-pasal je... Aku just nak share je... ;) Sebab nama menu ni pelik and unik.. Menarik perhatian aku sebagai customer :)
1
2
3
4
5
6
.
.
Teetttttt!!


Alamakkk picture senget la pulakkk... Sory yer mybe sebab size beso bona kot.. Hahaaa... 
Haaa lupe lak nak tanya kat orang kedai tu 'tongkang pecah' tu cmne rupe erk... Tak kan la besepah kott..hmmmm... Tp kids meal tu comel kan nama dye.. ;) 


Haaa yang ni tak de apepon... Juz makanan kegemaran aku time cutiiii ni... Hehehee... Coklat can release tension..!! yesss believe me! Sebab aku penah try la so berani la nak cakap.. Hahaha... Tapi depends pada diri masing-masing kot.. ;) Chocolate mousse & Blackforest yyuummmmyyyy!! Sedappnyerr..... :p


No comments:

Post a Comment

L.O.V.E