Wednesday, April 13, 2011

Hang Tuah Mall

Ehemmm ehemmm... Sound check 12345.. Okk okk... Hahaaa... Ni namanyer orang tengah dilanda kebosanan..... Sampai bila harus begini.... Melalu hari-hari yang bosan tanpa membuat apa-apa kirija... Hiiihiii.... Boleh jadi giloo... Kirija tu ade je yang kena buat... Tapi kirijanyer yang sama je tiap-tiap hari.... Tu yang bosan..... Begini la nasib diriku yang malang ohhh Tuhan.... Pusing kiri pusing kanan tak tahu nak buat ape... Hahahahaa ;) hmmmmm... So nak dijadikan cerita saja la jalan-jalan ngn my sister and bro in law kat Hang Tuah mall sambil makan and dalam masa yang sama didendangkan dengan live band... Ohhh abang yang nyanyi tu sangat macho...hihiii... Sore pon leh tahan best!! Saya sangat terjatuh hati dengan sore anda...Tteeettt!! Hahahaaa... Kalau gf dia and bf aku dapat tahu mampuss gueyyy... Hihiii... Alaaaa tengok je pon... Takk luakkk erk... Hihii... Jumpa malam tu jer.. Hari-hari lain aku tak datang dah kedai tu... Sebab??? Sebab makanan kureng... ;) Customers always rite ;) Tapi ok la sebab kedai tu happening ngn live band.. Tu yang tetiba jer aku teringin nak berkaroke.. Hiihhiii... tapi apakan daya tak dapat.. Lain hari kott... Ok la tu je nak citer.. Untuk ilangkan bosan..huhu ... ;)
Cau sinci ;)


tetiba rase diri ni tinggi laksss...hahaha... Skali skala perasan tak pe kan... Ade aku kisah?? ;)


ngehhh ngehhh... Muka lega after makan... :)


2 comments:

  1. i selalu lepak kat sini kalau nak over night. :)

    ReplyDelete
  2. laaa yekerr... awat x habaq...hehee... best kan lepak ctu.. sbb angin kuat sepoi2... terang2.... xdelaa gelap sgt kn... ok la utk lepak... :)

    ReplyDelete

L.O.V.E