Monday, April 25, 2011

Diet Diet



Haaaa.... Jenggg jenggg.... Kenapa aku upload picture Mila AF dengan Salma MENTOR?? Heheheee.... Becaouse of nak kurus macam diorang! Boleh ker? Hihii.. Insyaallah... Sebenarnya dah lama pasang niat nak berDIET. Tapi selalu je tak menjadi.Huhuu... Bila kat kampus berJOGGING tu dah betol, kurang makan tu dah betol. Tapi bila balik kampung semua tu tolak tepi and makan je apa yang aku nak makan..Hahaha.. So macam mana nak berDIET ni? Sekarang dah end of april. I have another 5 months...Huh! Kena bekerja keras la sekarang ni.. Aduhaii myself tolong la berDISIPLIN. And also nafsu MAKAN tu tolongggg la pergi jauh-jauh. Tapi jangan la pergi jauhh sangat..Hehee.. I still need u. But tolonggg la make me control makan ni...Hahahaaa..! Helooo I nak kurus la.. So tolong la support!Hehee... Atleast kena slim before RAYA!! Yeeaahhh!! Go BABY Go!!! :)

No comments:

Post a Comment

L.O.V.E