Wednesday, April 6, 2011

Cuti Sem

Ouuhh cuti sem ni tak taw la nak wat ape... Makan...Tido....Online....Tengok tv....Jalan-jalan.....Sembang-sembang...... Jadi babysitter...hahahaaa..! Ni la rutin harian aku untuk sebulan.... Aduhaiii lama-lama mesti bosan erk.. Tapi nak wat camne kan... Mak suruh cari partime job... But aku malas la.. Rasa nak duk rumah and rehat je sekarang ni... Sebab dah penat gi class balik class, siapkaan asgmnt, study... So time cuti ni la nak tidur n bersenang-senang...hihii... Tak la bersenang sangat... Still la wat kerja rumah.... Tapi tak la seTENSION kat Muadzam..hehee... Lagi setahun je... Sabarlah wahai hati... After setahun no need to duduk kt hutan okeyh.. ;)


4 comments:

  1. hehehe..hurm yup,,,uye pun same...balik kampung rutin harian, makan , tidur, tgk tb...so bored..nyway..we should enjoy our life..wanie,pliz do support me on my way ok...im on da way try to recover from hurt of love...pliz do support me..

    ReplyDelete
  2. ok dear... it's ok la.. u have to believe in urself..! sometimes take time.. u can do it.. u still have ur family n frens. we always by ur side dear. :)

    ReplyDelete
  3. wani! adik ke tu? huu. jom lah keluar sama2. macam comel je adik tu.

    ReplyDelete
  4. heheheee.. tu anak sdare wani... rapat sgt2 ngn wani... haaa biler nk date wif u? lme tggu ni... ;)

    ReplyDelete

L.O.V.E