Monday, September 13, 2010

Aku Tetap Aku

hmmmm...rasenye da lama x cter bout hati & perasaan yg terbuku dlm hati aku ni kn..huhu..dah terlalu lama sgt dah kot..bukan ape..xtaw nk mula cter dr mne..ahaks..actually xde pape pon..cuma rse sumthg yg nk share kat blog ni.. hmmmm...dr mne nk start yea..

cter dye cmni...ssh sgt ke nk memahami hati seorg wanita erk? pe org pmpuan ni mmg complicated ker? for me not all yg complicated..& for me aku ni xla complicated sgt..huhu..juz wanna share wut i feel..but it's true la..kebanyakan laki mmg ssh nk fhm hati wanita ni..dan bg aku jugak laki yg terlalu complicated..for example: diorg ssh nk ngaku yg diorg ni lakukan kesalahan..diorg pk diorg je yg btl..ssh sgt nk trima pendapat pmpuan ni..bg diorg pmpuan ni sgt la mengarut..hello guys..org pmpuan bukan mengarut..sumtimes meluahkan ape yg dirasa.. & for lelaki ditugaskan utk memahami & mendalami hati pmpuan ni.. & if lelaki xdpt mendalami hati pmpuan, lelaki akan meLabel pmpuan ni xmemahami..x adil la cmtu kn..setiap perhubungan inginkan persefahaman & keserasian..klu xde 2bnda asas ni cmne hbgn nk kekal..bercinta bukan utk sebulan@semggu but sepanjang kehidupan..kejujuran jgk penting..klu prmulaan hbgn da pandai menipu mmg xmustahil la akan menipu smpi bila2..pe yg best sgt idup dlm penipuan ni ea? xmenyusahkan ker? or xrse serba salah pada pihak yg ditipu ker?hmmm...aku da merasa sume tu..sgt menyakitkan..but sume tu ketentuan..so accept la..

setiap perkara yg berlaku ade hikmah disebaliknya..kita akan dipertemukan dgn seseorg yg salah sebelum bertemu dgn seseorg yg betul..bersyukur dgn ape yg dikurniakan...& terima dia seadanya..apabila kita berjumpa dgn seseorg yg betul, maka jagalah ia sebaiknya..jgn sesekali mengecewakannya kerana kekecewaan adalah 1 perkara yg menyakitkan..

No comments:

Post a Comment

L.O.V.E